Sunday, December 09, 2012

#2


Adapazarı demek ıslama köfte demek. 
Eğer ki haftalık iş rotasında Düzce yok ise öğle yemeğini doğum yerimde yiyorum.
Ömer kebab salonu internetten araştırıp bulduğum bir mekan. Eski usül bir esnaf lokantası. Sulu yemek çeşitleri de mevcut yani. 
Sulu yemeği her zaman yediğimizden, buraya kadar gelmişken, bize ıslama köfte yemek yakışır. 
Menümüz, 1,5 ıslama köfte ve içecekten oluşuyor. Köfteler sulu ve baharatlı.
Sonrasında gelen helva ise annemin yaptığından sonra en iyisi. Bol tereyağlı. 
Bunların yanında daha önce denediğim ve önerdiğim bir de yoğurtlu kebabları bulunuyor.

Ömer Kebab Salonu
Tenekeciler Cd No:9 Adapazarı (Merkez)/SAKARYA


No comments: